7
معاون وزیر راه و رئیس سازمان راهداری وحمل ونقل جاده ای کشور مطرح کرد:

ضرورت توجه به اقتصادي كردن صنعت حمل و نقل جاده اي و توجه ويژه به معيشت رانندگان

  • کد خبر : 2172
  • ۱۷ شهریور ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۶
ضرورت توجه به اقتصادي كردن صنعت حمل و نقل جاده اي و توجه ويژه به معيشت رانندگان
معاون وزیر و رئیس سازمان راهداری وحمل ونقل جاده ای کشور گفت: اقتصادی کردن صنعت حمل ونقل یکی از سیاست های اصلی وزارت راه و شهرسازی و سازمان راهداری وحمل ونقل جاده ای است.
  • به گزارش اینهفته به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی(اصفهان)، عبدالهاشم حسن نیا در نشست هم انديشی كه با اصناف حمل و نقل كالا و مسافر اين استان برگزار شد ،اظهار داشت : استان اصفهان به عنوان یکی از قطب های صنعت حمل ونقل کشور در زمینه کالا و مسافر به شمار می آید و لذا هم اندیشی با تشکل های صنفی و شنیدن خواسته های آنها به بهبود وضعیت حمل ونقل کشور کمک شایانی خواهد کرد.
    وی با حضور در جمع اصناف حمل و نقل استان و بررسي دغدغه ها و مشکلات صنعت حمل ونقل کالا و مسافر استان اصفهان به عنوان يكي از استانهاي مهم حمل و نقلي كشور اظهار داشت: تلاش مجموعه وزارت راه و شهرسازی و سازمان راهداری وحمل ونقل جاده ای کشور اقدام در جهت اقتصادی کردن صنعت حمل ونقل و معیشت رانندگان فعال در اين بخش است.
    حسن نیا تصریح کرد: بسیاری از راهکارهایی که در نشست های هم اندیشی در استانهایی نظیر اصفهان مطرح می شود، در دستور کار وزارت راه وشهرسازی و سازمان راهداری قرار می گیرد.
    وي گفت : نظارت جامع و کامل بر حمل ونقل کالا یکی از دغدغه های مشترک دولت و بخش خصوصی به شمار می آید.
    وی همچنین به وضعيت خاص صنعت حمل ونقل مسافر کشور بر اثر شیوع کرونا اشاره کرد و گفت: ضریب اشغال مسافر در ناوگان حمل ونقل عمومی مسافر در حالت عادی ۶۰ درصد بود که بر اثر شیوع کرونا و کاهش مسافران هم اکنون به ۲۰ درصد رسیده است.
    حسن نیا از پیگیری برای کاهش ضرر و زیان وارده به صنعت حمل ونقل مسافر خبر داد و افزود: پیگیري هاي اجرايي براي تحقق قول های دولت مبنی بر ارائه تسهیلات کم بهره به این قشر هستیم.
    رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور به نقش بی بدیل فعالین صنعت حمل ونقل کالا در زمان شیوع کرونا اشاره و اضافه کرد: از آن زمان تاکنون به ويژه در روزهای اولیه شرایط سختي حاكم بر اقتصاد کشور بود اما با این حال قشر پرتلاش راننده از هیچ تلاشی برای جابجایی مسافران و به خصوص کالاهای ضروری و اصلی مردم دریغ نکرده است.
    حسن‌نیا بر لزوم نوسازی ناوگان مسافربری در کشور تاکید و اضافه کرد: ۳۶۵ هزار دستگاه خودروی سبک و سنگین شامل انواع تریلر، کامیون، اتوبوس، مینی بوس و سواری در کشور وجود دارد که عمر افزون بر ۶۰ هزار دستگاه بالای ۴۰ سال است.
    وی با اشاره به اینکه نوسازی این ناوگان مستلزم اعتبارات ویژه و کلان است، اضافه کرد: بیش از ۶ هزار دستگاه از انواع ذکر شده بالای ۵۰ سال قدمت دارند اما با این وجود همچنان در سطح جاده‌ها تردد می‌کنند.
    حسن‌نیا با اشاره به اینکه سالانه بالغ بر ۳۰ میلیون بارنامه در کشور صادر می‌شود خاطرنشان کرد: خدمات این نهاد در ابعاد مختلف فراز و نشیب داشته اما به صورت کلی معتقدیم عقب گرد نداشته‌ایم.
    معاون وزیرراه و رئیس سازمان راهداری وحمل ونقل جاده ای کشور نوسازی ناوگان را یکی از دغدغه های اصلی در این بخش برشمرد و خاطرنشان کرد: تلاش می کنیم با اجرای راهکارهای مناسب بهره وری در بخش حمل ونقل را ارتقا دهیم.
    وی همچنین در خصوص برنامه سازمان راهداری وحمل ونقل جاده ای برای رفع نقاط پر حادثه جاده هاي كشور اظهار کرد: ایمن سازی و ارتقاي ایمنی تردد در محورهای مواصلاتی کشور یکی از اهداف سازمان راهداری وحمل ونقل جاده ای است و دراین راستا دائما اقدامات مختلفی برنامه ریزی و اجرا می شود.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    لینک کوتاه : https://inhaftemag.com/?p=2172

    ثبت دیدگاه

    مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
    قوانین ارسال دیدگاه
    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.