10

رونق کارآفرینی در شهر اصفهان با اجرای طرح “توان هفت”

  • کد خبر : 5788
  • ۲۵ دی ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۲
رونق کارآفرینی در شهر اصفهان با اجرای طرح “توان هفت”
آیین مجازی رونمایی از وب سایت توان هفت به همت خانه جوان وابسته به سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری اصفهان با حضور مدیران شهری، نخبگان و فعالان اکوسیستم کارآفرینی شهر اصفهان برگزار شد.
  • قدرت اله نوروزی، شهردار اصفهان پس از بازدید از مراحل اجرای پروژه توان هفت گفت: امیدواریم این پروژه بتواند در کیفیت زندگی مردم و رونق کسب و کارها نقش بسیار مهمی ایفا کند.

    کوروش خسروی، عضو شورای اسلامی شهر اصفهان نیز افزود: بهبود فضای کار و اکوسیستم علاوه بر شتاب دهنده، فضای باز اشتراکی و سرمایه، حول محور یک چیز شکل می گیرد که همانا نیروی انسانی و با انگیزه است.

    وی ادامه داد: طرح توان هفت براساس فراگیری آموزش های لازم صد هزار اصفهانی طی صد ساعت برنامه ریزی شده و هدف ما ده میلیون ساعت آموزش است که هدف گذاری بسیار بزرگی بوده اما در توان شهر اصفهان است که آن را به سرانجام برساند.

    رئیس کانون کار آفرینی استان اصفهان تصریح کرد: ما اقتصادی داریم که پایه آن سازمان های صنفی همانند اصناف، اتحادیه ها و اتاق بازرگانی است و جا دارد ارتباط تنگاتنگی با حوزه کارآفرینی ایجاد شود زیرا هسته اولیه ایجاد اقتصاد و کسب و کار مدت هاست که از کار آفرینی فاصله گرفته است.

    محمد گوهریان افزود: در سیستم صنفی تقریبا نوآوری نمی بینیم، همچنان که طی ۵۰ سال گذشته شغل های قنادی، قصابی و نانوایی به همان روال گذشته عمل کرده اند، در صورتی که با خلق و نوآوری باید هر ماه منتظر یک اتفاق جدید در بهبود مستمر و رفع نیازهای مردم باشیم.

    بنیان گذار شتاب دهنده بویتک نیز معتقد است شتاب دهنده ها بازیگران موثری در اکوسیستم کارآفرینی هستند و با تامین نیازهای اولیه استارتاپ ها به آن ها در یک بازه زمانی محدود شتاب می دهند و کمک می کنند رشد جذابی را تجربه کنند.

    به گفته احسان فقیه، در این فرآیند آموزش حرف مهمی را می زند و میزان آموزش پذیری اعضای تیم یکی از شاخص های مهم است که شتاب دهنده در پذیرش یا عدم پذیرش یک تیم مدنظر قرار می دهد.

    وی با بیان اینکه باید اعضای تیم با مفاهیم اولیه و پایه ای راه اندازی استارتاپ ها یا کسب و کارهای نوپا آشنا باشند، اظهار داشت: توان هفت می تواند با آموزش گسترده ای که در شهر ایجاد می کند، برای افرادی که ممکن است توانمند باشند، بستری ایجاد کند تا با علاقه مندی های خود آشنا شده و اگر استعداد و توانمندی در این حوزه داشته باشند، با تجربه ای که در این فضا برای آنها ایجاد می شود، بتوانند وارد اکوسیستم کارآفرینی شوند.

    موسس و مدیر اجرایی شیپ نو تاکید کرد: نقش آموزش بسیار اجتناب پذیر است، به نظرم آموزش بیشتر در راستای نیاز بازار و رفع مشکلات بازار باشد زیرا مساله مهمی است.

    امیر عرفانی بیان داشت: نقش استارتاپ ها در اکو سیستم اقتصادی شهر و کشور مهم است زیرا با هزینه کمی ایجاد می شوند اما رشد سریعی دارند.

    وی با اشاره به اهمیت کار تیمی، اظهار کرد: ما در حوزه ورزش در ورزش های انفرادی بیشتر از ورزش های تیمی موفق هستیم زیرا از کودکی کمک به همدیگر را کمتر یاد گرفته ایم لذا اگر موضوع کار تیمی به صورت فرهنگی و عمومی و مهارت های کسب و کار آموزش داده شود، بسیار عالی خواهد شد.

    مدیر فضای کار اشتراکی آبی سفید افزود: فضای کار اشتراکی، فضایی است که افراد داخل آن روی کار خودشان تمرکز می کنند و در محیطی به صورت عملی کارآفرینی را یاد می گیرند.

    محمد کرمانی افزود: این فضاها در کنار برنامه توان هفت می توانند هم افزا باشند و کمک کنند که افرادی در شهر که به آن منابع دسترسی نداشتند، حداقل اطلاعات لازم را کسب کنند.

    مدیر عامل فضای کار اشتراکی و شتاب دهنده هاب اصفهان تاکید کرد: هر کسب و کاری مثل همه موجودات زنده چرخه حیاتی داشته که در این چرخه حیات، نیازمندی هایی دارد تا بتواند خیلی خوب گام بردارد.

    مهران کرمی با بیان اینکه یکی از این نیازمندی ها، بازار سرمایه است ادامه داد: توان هفت به عنوان یکی از عناصر مهم اکوسیستم کارآفرینی می تواند نقش تسهیل گیری داشته و آموزش در چرخه حیات یک کسب و کار را خیلی خوب ایفا کند تا افراد جدیدی را در اکوسیستم کارآفرینی شاهد باشیم.

    مدیر اجرایی پایگاه خبری رهش تصریح کرد: رسانه صدای تمامی بازیگران اکوسیستم کارآفرین را منتشر می کند لذا ما به عنوان رسانه، نیازها، مشکلات و تمام فرصت های اکوسیستم کارآفرین را شناسایی کرده و به گوش تمام اعضای جامعه می رسانیم و برای فرهنگ سازی کارآفرینی در بین جوامع تلاش می کنیم.

    مینا جلوانی با بیان اینکه فرهنگ سازی به واسطه آموزش اتفاق می افتد و آموزش غیر مستقیم زیر شاخه رسانه است، بیان داشت: توان هفت اتفاق خیلی خوبی است که به طور مستقیم اعضای اکوسیستم کارآفرینی را دور هم جمع کرده و نقش آموزش را برای بهبود اکوسیستم کارآفرینی اصفهان ایفا می کند.

    مدیر مراکز رشد واحد های فن آوری شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان اظهار کرد: به نظر بنده مرکز رشد جایگاهی است که ایده ها یا پژوهش های انجام شده که آن ها را جنین شکل گرفته می نامم، در فضای آموزشی و فضای مشاوره و حمایتی به کسب و کارهای پایدار تبدیل می شود.

    حسین حدیدی ادامه داد: آموزش در این مسیر جایگاه مهمی دارد، آموزش مشعل فروزانی است که روشنایی و تاریکی را نشان می دهد نه اینکه آنرا خلق کند، افراد باید جوهره اصلی ریسک و نوآوری را داشته باشند لذا در پازل توان هفت جامعه کارآفرینی را می توان از لحاظ کمی و کیفی گسترش داد.

    صالح خشوعی نیز گفت: سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری اصفهان بر اساس رسالتی که شورای اسلامی شهر اصفهان برعهده اش گذاشته، به اجرای طرح توان هفت اقدام کرده است.

    رئیس اداره فرهنگی سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری اصفهان ادامه داد: محتواهای آموزشی در این طرح بر بستر فضای مجازی و سایت قرار می گیرد که در این راستا سعی کرده ایم نقش کوچکی در اکوسیستم کارآفرینی شهر اصفهان ایفا کنیم و بتوانیم اجزای اکو سیستم کارآفرینی شهر اصفهان را در کنار هم جمع کنیم.

    رونق کارآفرینی در شهر اصفهان با اجرای طرح "توان هفت"

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    لینک کوتاه : https://inhaftemag.com/?p=5788

    برچسب ها

    ثبت دیدگاه

    مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
    قوانین ارسال دیدگاه
    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.