به گزارش این هفته به نقل از اداره ارتباطات رسانه ای شهرداری اصفهان ایرج مظفر، با حضور در جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان، با اشاره به اینکه مقایسه شرایط عمرانی کنونی مقایسه سه سال با ۱۴ سال است، اظهار کرد: از همین رو افراد باید در قضاوت ها انصاف داشته باشند و شرایط کشور، تحریم، کرونا و افزایش ناگهانی قیمت ها را در حال حاضر در مقایسه با قبل لحاظ کنند چراکه قراردادهای ما باید طبق قوانین بسته شود و تشدید نظارت ها در این دوره شهرداری بیشتر از قبل بوده است.
وی با تاکید بر اینکه در همه دوره ها در شهرداری اصفهان دغدغه کار بوده است، افزود: از سال ۸۶ سامانه اطلاعات آمار پروژه های عمرانی در اصفهان را داشتیم و تمام قراردادهای منعقد شده در این سامانه موجود است.
معاون عمران شهری شهرداری اصفهان با اشاره به برگزاری مناقصه عمومی و ترک تشریفات برای اجرای طرح های عمرانی ادامه داد: از اول دی ماه ۹۶ تا یکم دیماه ۹۷ از مجموع ۱۰۶ قرارداد منعقد شده ۲۱ درصد مناقصه عمومی، ۳۳ درصد ترک تشریفات و ۴۶ درصد قرارداد با سازمان های وابسته بوده است. از سال ۹۷ تا ۹۸ از مجموع ۱۷۷ قرارداد ۴۷ درصد مناقصه عمومی، ۱۷ درصد ترک تشریفات و ۳۶ درصد قرارداد با سازمان های وابسته بوده است.
وی افزود: از سال ۹۸ تا ۹۹ از مجموع ۲۱۱ قرارداد منعقده، ۵۱ درصد مناقصه عمومی، ۱۶ درصد ترک تشریفات و ۳۴ درصد سازمان های وابسته است.
مظفر بیان کرد: طبق این آمار هر ساله به آمار مناقصه های عمومی اضافه شده است و در سال ۹۶ تا ۹۷ فقط در سازمان عمران بیش از ۹۳ میلیارد تومان قرارداد منعقد شده است که سایر سازمان ها هم کارهای عمرانی زیادی در حال اجرا دارند به خصوص سازمان ساماندهی مشاغل شهری که به اندازه سه منطقه پروژه در حال اجرا دارد.
وی ادامه داد: در سال ۹۸ مبلغ این نوع قراردادها به ۵۲۲ میلیارد تومان و در سال ۹۹ به ۶۰۳ میلیارد تومان افزایش یافت.
مظفر بیان کرد: قراردادهایی که شهرداری با ترک تشریفات منعقد کرده است از سال ۹۶ تا ۹۹ روند کاهشی داشته است.
معاون عمران شهری شهرداری اصفهان با اشاره به اینکه هزار و ۲۲۰ مورد تعداد کل قراردادهای منعقد شده طی این سه سال است، اظهار کرد: تعداد قراردادهای فعال تحویل نشده از مهر ۹۶ تاکنون همراه با قراردادهای منطقه ای، یک هزار و ۷۰۵ مورد با یک هزار ۳۸۲ میلیارد تومان اعتبار در این مدت بوده است.
وی ادامه داد: تعداد قرارداد منعقد و تحویل شده یک هزار و ۲۱۶ پروژه تمام شده با ۳۵۶ میلیارد تومان از مهر ۹۶ تاکنون بوده است.
مظفر با اشاره به اینکه قراردادهای فعال قبل از مهر ۹۶ حدود ۵۱۶ میلیارد تومان با ۳۷۰ قرارداد بود، گفت: این قراردادها بعد از سال ۹۶ تحویل شد.
وی اعتبار قراردادهای فعال کنونی را یک هزار و ۹۵ میلیارد تومان با تعداد ۴۶۳ مورد عنوان و اظهار کرد: قراردادهای تحویل شده از مهر ۹۶ تاکنون یک هزار و ۵۵۸ قرارداد با بودجه ۶۷۲ میلیارد تومان را شامل می شود.
بیشترین اعتبارات در پروژه اجلاس، رینگ چهارم و تاسیسات زیربنایی هزینه می شود
معاون عمران شهری شهرداری اصفهان با اشاره به اجرای پروژه های تاسیسات زیربنایی از سوی شهرداری گفت: این پروژه ها شامل خطوط انتقال آب و تصفیه خانه پساب است تا نگرانی برای آبیاری فضای سبز برطرف شود. برهمین اساس بعد از پروژه اجلاس سران و رینگ چهارم ترافیکی، بیشترین اعتبار در این حوزه هزینه می شود.
وی افزود: بیشترین پیمان های تحویل شده بر حسب نوع پروژه شامل آسفالت معابر، ساختمان سازی تجاری – اداری و تاسیسات زیربنایی بوده است.
تحویل ۱۲۸ پروژه شاخص عمرانی در این دوره مدیریت شهری
مظفر ادامه داد: پروژه های شاخص تحویل شده در این دوره ۱۲۸ پروژه با ۴۲۷ میلیارد تومان قرارداد بوده است.
وی مبلغ پروژه های شاخص فعال را در حال حاضر یک هزار و ۷۲ میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: مجموع کل قراردادهای سالن اجلاس تاکنون ۷۷ قرارداد با ۶۲۳ میلیارد تومان بوده است.
وی گفت: همچنین مبلغ قراردادهای تحویل شده در مرکز همایش ها، ۲۳۷ میلیارد تومان با ۴۱ قرارداد است.
معاون عمران شهری شهرداری اصفهان افزود: از نظر پیشرفت فیزیکی نیز این پروژه در این دوره به پیشرفت۴۰ درصدی رسیده است.
سازمان عمران رکوردهای ۱۰ ساله را شکست
وی با اشاره به عملکرد سازمان عمران شهرداری اظهار کرد: امسال سازمان عمران تمام رکوردهای ۱۰ ساله را شکسته است به طوریکه در ۹ ماهه ۹۸ جذب بودجه این سازمان ۱۰۴ درصد و ۹ ماهه سال ۹۹ جذب بودجه به ۱۰۲ رسید.به طوریکه از بودجه ۲۲۰ میلیارد تومان امسال سازمان، تاکنون ۱۷۱ میلیارد تومان جذب شده است.
مظفر با بیان اینکه هم اکنون این سازمان به رکورد تولید ۱۵۲ هزار تن مصالح ساختمانی رسیده است که در ۱۰ سال گذشته بی سابقه بوده است، اظهار کرد: با وجودیکه در سال ۹۵ به دلیل اجرای نهضت آسفالت شاهد بیشتریت آسفالت ریزی در شهر بودیم اما در سال ۹۹ تمام رکوردهای ۹۵ هم شکسته شد.
وی با بیان اینکه هم اکنون این سازمان قطعاتی تولید می کند که قبلا تولید نمی کرد، گفت: در بخش نوسازی ماشین آلات هم، هفت میکسر امسال خریداری شد و با هشت میکسری که قبلا موجود بود تعداد به ۱۵ دستگاه رسیده است. همچنین امسال جرثقیل و نور رسان هم به تجهیزات سازمان عمران اضافه شده است.
معاون عمران شهری شهرداری اصفهان با اشاره به اینکه سازمان عمران توانسته فروش به بیرون از مجموعه شهرداری را افزایش دهد، گفت: این سازمان ۴۲۸ میلیارد تومان قرارداد با معاونت عمران شهرداری و بین پیمانکاران کمترین تاخیر را در اجرای طرح ها دارد.