هاشم امینی بیان کرد: با برداشت ۷۲ لیتر آب در ثانیه از چشمه لنگان از طریق ۲۸کیلومتر خط انتقال و با استفاده از ۳ ایستگاه پمپاژ، آب آشامیدنی فریدونشهر و روستاهای مجاور آن تأمین می شود و با برداشت بیش از ۶۰۰ لیتر درثانیه از چشمه لنگان بخشی از آب رودخانه زاینده رود تامین می گردد.
وی تجهیز چشمه لنگان را به مولد برق اضطراری ضروری دانست و بیان داشت: چشمه لنگان تنها منبع تامین کننده آب شرب بیش از ۲۶ هزار نفر جمعیت شهرستان فریدونشهر می باشد، این در حالیست که این شهرستان واقع در زاگرس مرکزی، دارای آب و هوایی سرد و برفی است، بطوریکه حداقل ۸ ماه در سال شاهد بارش باران و برف می باشیم و کوهستانی بودن این منطقه رفع هر گونه حادثه را در زمان بارش سنگین برف،بسیار دشوار می کند و براین اساس تامین پایدار برق چشمه لنگان بسیار ضروری به نظر می رسد.
مدیرعامل شرکت آبفا استان اصفهان به قطع شدن برق تاسیسات چشمه لنگان در سال ۹۰ اشاره کرد و تصریح نمود: در سال ۹۰ به دنبال بارش شدید برف، برق تاسیسات چشمه لنگان قطع شد و در نتیجه ی آن آب شربفریدونشهر به مدت یک هفته قطع گردید که این امر مشکلاتی برای مردم و مراکز درمانی و خدماتی ایجاد نمود.
مهندس هاشم امینی شبکه توزیع آب فریدونشهر و برف انبار را ۱۲۰ کیلومتر اعلام کرد و اظهارداشت: ۲۹۶ کیلومتر طول خطوط انتقال و شبکه توزیع روستاها در این شهرستان می باشد و برای کاهش هدر رفت۲۳ درصدی آب در این منطقه، نیاز به اصلاح شبکه فرسوده آب است.
لازم به توضیح است که چشمه لنگان به عنوان یکی از منابع تامین کننده زاینده رود، چشمه ای دائمی و پر آب، در ۱۷ کیلومتری جنوب غربی فریدونشهر در غرب استان اصفهان است که آب آن توسط تونل به دره ای در ورودی شهر فریدونشهر هدایت شده و مسیری حدودا ۴۰ کیلومتری را تا الحاق به زاینده رود می پیماید.
تامین پایدار برق ایستگاه های پمپاژ چشمه لنگان در فریدونشهر
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان گفت: با خرید دو دستگاه دیزل ژانراتور، برق اضطراری ایستگاه پمپاژ چشمه لنگان و ایستگاه پمپاژ شماره دو آبرسانی به فریدونشهر، تامین شد.
لینک کوتاه : https://inhaftemag.com/?p=1796
- نویسنده : دریا قدرتی پور
- ارسال توسط : فاطمه توسلی
- 258 بازدید
- بدون دیدگاه