به گزارش مجله خبری این هفته به نقل از روابط عمومی دانشگاه معارف قرآن و عترت(ع)، این برنامه که در روز هفدهم اسفند ماه با حضور کارکنان منطقه ۲ شهرداری اصفهان و همچنین کارمندان و اعضای هئیت علمی دانشگاه معارف قرآن و عترت(ع) برگزار شد، دکتر محسن حاج کاظمیان رییس این دانشگاه پس از خیر مقدم به مدعوین این آیین گفت: در این روز خوب که محوریت آن یک کار خیر است و خیر پسندیده ای که دلیل آن فضای سبز است بسیار خرسندم که در این جمع قرار گرفته ام.
وی در مورد نفس آیین درختکاری بیان کرد: یکی از خصلت های ذاتی انسان ها این است که به دنبال کارهایی هستند که باقی بماند.
وی افزود: درختکاری یکی از کارهایی است که برای همیشه باقی خواهد ماند، نهالی که امروز کاشته می شود سال های سال ثمر خواهد داد و اثرات قابل توجه زیست محیطی خواهد داشت.
رییس دانشگاه معارف قرآن و عترت(ع) در مورد نحوه کاشتن نهال ها در آیین درخت معرفت اظهار کرد: همکاران ما در دانشگاه در این آیین شرکت نمودند تا هر کدام از آنان با دست خود نهالی بکارند که به نام خود در دانشگاه داشته باشند.
محسن حاج کاظمیان با اشاره به علاقه انسان به زیبایی تصریح کرد: یکی از خصلت های انسان تمایل به زیبایی است و همه انسان ها به زیبایی علاقه دارند، فضای سبز و درخت یکی از سمبل های زیبایی است.
وی افزود: امروز دومین کاری که مطابق با فطرت انسان هاست که تمایل به زیبایی است را اینجا رقم خواهیم زد، تا علاوه بر زیبایی معرفتی که در دانشگاه تدریس می شود، ساختمان های آن هم از این زیبایی برخوردار شوند.
رییس دانشگاه معارف قرآن و عترت در مورد احادیث موجود در رابطه با درختکاری گفت: احادیث موجود در این زمینه تعدادشان زیاد است و یکی از کارهای نیک است که بسیار روی آن تاکید شده است.
وی ادامه داد: در حدیثی که از حسنات درخت و درختکاری گفته شده که درخت نشانه صبر و بردباری است.
مجید افشاری معاون خدمات شهری منطقه ۲ شهرداری اصفهان نیز در این آیین گفت: همواره در فرهنگ و دین ما در مورد درختکاری سفارش شده است.
وی با اشاره به اشعار سعدی در این زمینه اضافه کرد: وجود این ابیات نشان دهنده جایگاه درخت و درختکاری در فرهنگ ماست.
لازم به ذکر است در این آیین که با همکاری دانشگاه معارف قرآن و عترت(ع) و منطقه ۲ شهرداری اصفهان در محل دانشگاه برگزار گردید ۲۱ اصله درخت کاشته شد.