مدیر آبفا جلگه با اشاره به پیشرفت ۹۸ درصدی تصفیه خانه فاضلاب شهرستان اژیه با اعلام این خبر، گفت: بیش از ۱۸ میلیارد تومان برای اجرای تاسیسات فاضلاب در این شهرستان هزینه شده و این رقم از اعتبارات عمرانی و جاری تامین شده است.
محمدعلی عباسی افزود: در سال ۹۶ اجرای شبکه جمع آوری و احداث تصفیه خانه فاضلاب در شهرستان اژیه در دستور کار قرار گرفت و هم اکنون ۲۲ کیلومتر از شبکه فاضلاب شهر اژیه اجرا شده و تنها ۸ کیلومتر دیگر باقی مانده تا اجرای شبکه فاضلاب این شهر تکمیل شود.
وی اجرای تاسیسات فاضلاب در این شهرستان را ضروری دانست و گفت: عمق آب های زیرزمینی در شهر اژیه بسیار کم است به طوری که با حفر کمتر از دو متر آب در دسترس می باشد، چراکه جنس زمین در این منطقه به گونه است که آب جذب نمی شود و مردم مجبور هستند برای دفع فاضلاب حداقل هر ماه چاه های فاضلاب را تخلیه کنند که برای آنها بسیار هزینه بر است.
مدیر آبفا جلگه ادامه داد: جلوگیری از آلودگی آبهای زیرزمینی و سطحی، ارتقاء بهداشت و سلامت عمومی مردم، جلوگیری از بوی نامطبوع و استفاده مجدد از آب، از مزیت های اجرای کامل طرح های فاضلاب شهری است.
عباسی افزود: در مناطق کویری به ویژه در شهرستان اژیه که در شرق استان قرار دارد کمبود آب به شدت احساس می شود و یکی از زیر ساخت های توسعه با توجه به صنعتی بودن استان بحث آب است و صنایع به میزان معینی نیاز به آب دارند که در نتیجه قرار است پساب حاصل از تصفیه فاضلاب عمدتا به صنایع اختصاص یابد.
مدیر آبفا جلگه اظهار کرد: اجرای پروژه های فاضلاب پر هزینه است و با اعتبارات دولتی شاید حدود ۳۰ تا ۴۰ سال طول بکشد تا طرح به طور کامل اجرا شود، با این وجود طی دو سال اجرای تاسیسات فاضلاب در شهرستان اژیه با اعتبارات جاری و عمرانی به منظور خدمات رسانی بهتر به مردم عملیاتی شد.
عباسی پیرامون روش تصفیه، در تصفیه خانه فاضلاب شهر اژیه، توضیح داد: روش تصفیه در این تصفیه خانه به صورت لجن فعال با حذف ازت و فسفر A۲O است که یکی از پیشرفته ترین روش های تصفیه در دنیا محسوب می شود.
وی ادامه داد: ظرفیت تصفیه ۷۲۰ مترمکعب در روز است و پساب تولیدی مطابق با استاندارد تعریف شده ازسوی نهادهای ذی صلاح است و با اجرای تاسیسات فاضلاب در این شهرستان بیش از ۵ هزار نفر تحت پوشش شبکه فاضلاب قرار می گیرند.
پیشرفت ۹۸ درصدی احداث تصفیه خانه فاضلاب اژیه
تصفیه خانه فاضلاب اژیه با بیش از ۹۸ درصد پیشرفت فیزیکی در بخش مکانیکال و سازه ای در آینده نزدیک به بهره برداری می رسد.
لینک کوتاه : https://inhaftemag.com/?p=2354
- نویسنده : دریا قدرتی پور
- ارسال توسط : فاطمه توسلی
- 213 بازدید
- بدون دیدگاه