غلامحسین دغاغله در حاشیه نشست هم اندیشی بررسی مسایل حمل و نقل استان که با حضور نمایندگان کانون ها و انجمن های صنفی کامیونداران استان اصفهان، برگزار شد، اظهار کرد: اصفهان بزرگترین قطب حمل و نقل جاده ای کشور است و این استان از نظر حمل و نقل، رتبه نخست کشور را دارد.
وی با اشاره به جلسه امروز که با حضور تشکل های صنفی و نمایندگان کامیون داران استان برگزار و مسائل و مشکلات مطرح شد، گفت: توقف ناوگان در جاده های بین شهری، مشکلات حق توقف در پایانه های مرزی، مشکلات حمل کالا و ایجاد وقفه در حمل کالا و … از جمله مسائل مطرح شده در این نشست بود و سازمان راهداری نیز بنا بر تکلیف قانونی خود وظیفه رسیدگی فوری و حل و فصل این موارد را دارد.
مدیر کل دفتر حمل و نقل کالای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای تاکید کرد: براین اساس قرار شد تا چند روز آینده برای رفع برخی این مشکلات تصمیمات اجرایی اتخاذ شود، البته برخی مشکلات همچون تامین اقلام مورد نیاز ناوگان، لوازم یدکی، روغن موتور، لاستیک و … خارج از حیطه فعالیت سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای خارج است و حل آن مربوط به وزارت صمت است.
وی در خصوص مشکل تامین روغن موتور کامیون داران نیز، گفت: در این خصوص پیگیری هایی صورت گرفته و امیدواریم تا چند روز آینده مشکلات تامین روغن موتور کامیون ها تا حدودی مرتفع شود.
دغاغله تاکید کرد: برای رفع مشکلات این صنف و به حداقل رساندن آن همواره جلساتی که به شکل هفتگی به ریاست وزیر راه و شهرسازی برگزار می شود و نمایندگان کانون کامیون داران کشور که عضو استان اصفهان به عنوان قطب حمل و نقل کشور نیز هستند، در آن حضور دارند.
وی درباره دغدغه سازمان راهداری در بحث اضافه تناژ که موجب خسارت به جاده ها می شود نیز، گفت: جاده ها به عنوان سرمایه کشور، متعلق به تمام مردم است، بنابراین مطابق ضوابط تمام بارهایی که بر روی جاده ها تردد می کنند، مکلفند با رعایت ضوابط و مقررات جاده ای بارنامه اخذ کنند، براین اساس سازمان راهداری برای کنترل تردد بدون بارنامه مواردی را در دستور خود قرار داده است.
به گفته مدیر کل دفتر حمل و نقل کالای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، طی دو سال گذشته کنترل های هوشمند و سیستمی از طریق دوربین ها و باسکول های توزین در حال حرکت در محورهای مختلف کشور راه اندازی و اجرایی شده است و این سیستم در حال توسعه به تمام راه های کشور است، همچنین گشت های مشترک راهداری با تشکل های صنفی با اجازه مقامات قضایی در جاده های کشور کنترل امور حمل و نقل را انجام می دهند و از سوی دیگر پلیس راه نیز بر این امر کنترل و نظارت دارد.
وی تصریح کرد: به طور قطع با توجه به وسعت راه های کشور، کنترل ها باید به صورت سیستمی انجام شود تا بتوان نظارت درستی داشته باشیم و یکی از دستورالعمل ها و سیاست های سازمان، گسترش سیاست های سیستمی و کنترل هوشمند جاده ها و ناوگان جاده ای است.
دغاغله در خصوص یارانه های تامین اجتماعی رانندگان نیز، توضیح داد: یکی از موضوعاتی که در کارگروه حل مسائل حمل و نقل جاده ای به ریاست وزیر راه هفتگی بررسی شده مسائل مربوط به بیمه رانندگان جدید الورود است.
وی اظهار کرد: براساس قوانین بخشی از یارانه بیمه رانندگان توسط دولت و بخشی توسط رانندگان پرداخت می شود، اما طی دو سال گذشته به دلیل محدودیت اعتبارات رانندگان جدید الورود مشمول این یارانه نشده اند که با پیگیری وزیر راه و جلسات مشترک با سازمان تامین اجتماعی، شیوه نامه جدید برای رانندگان جدید الورود در دست اقدام و نهایی شدن است.
مدیر کل دفتر حمل و نقل کالای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای:
هوشمندسازی ناوگان از سیاست های اصلی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای است
به گزارش اینهفته؛ به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان اصفهان، مدیر کل دفتر حمل و نقل کالای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای با اشاره به اینکه شیوه نامه جدید بیمه رانندگان جدید الورود در دست اقدام و نهایی شدن است، گفت: یکی از دستورالعمل ها و سیاست های سازمان، گسترش سیاست های سیستمی و کنترل هوشمند جاده ها و ناوگان جاده ای است.
لینک کوتاه : https://inhaftemag.com/?p=5499
- نویسنده : دریا قدرتی پور
- ارسال توسط : فاطمه توسلی
- 297 بازدید
- بدون دیدگاه