4
رئیس اتاق بازرگانی اصفهان در کارگروه اقتصادی بنیاد نصف جهان عنوان نمود:

مسئله آب، قطار سریع‌السیر و گردشگری محورهای اصلی مطالبات توسعه کشور از رئیس جمهور منتخب

  • کد خبر : 8729
  • ۱۴ تیر ۱۴۰۰ - ۱۴:۲۲
مسئله آب، قطار سریع‌السیر و گردشگری محورهای اصلی مطالبات توسعه کشور از رئیس جمهور منتخب
رئیس اتاق بازرگانی اصفهان سه موضوع آب، قطار سریع‌السیر و گردشگری را به عنوان محورهای اصلی مطالبات استان از رئیس‌جمهور منتخب جهت توسعه استان اصفهان و به تبع آن کشور عنوان نمود.
  • به گزارش مجله خبری این هفته به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی اصفهان، نشست ماهیانه کارگروه اقتصادی بنیاد مطالعات نصف‌جهان در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان برگزار شد.
    دستور اصلی این نشست جمع‌بندی اولویت ها و مطالبات توسعه اقتصادی استان جهت ارائه به رئیس‌جمهور منتخب بود.
    مسعود گلشیرازی، رئیس اتاق بازرگانی اصفهان در این نشست با اشاره به دکترین اقتصادی در برنامه‌های کاندیداهای انتخابات ریاست‌جمهوری از جمله رئیس‌جمهور منتخب اظهار داشت: نقطه مشترک این برنامه‌ها این بود که رفع مشکلات کشور وابسته به اولویت قراردادن اقتصاد کشور است.
    وی افزود: طبق فرموده مقام معظم رهبری دیگر زمان آزمون و خطا نیست و افرادی که به کار تسلط ندارند نباید به امور گمارده شوند و مجری سیاست‌ها شوند.
    گلشیرازی با تاکید بر توجه به اقتصاد بین الملل، عنوان نمود: برای افزایش صادرات نیاز به کالای مطلوب داریم و برای رسیدن به تولید مطلوب نیاز به دانش فنی و تکنولوژی روز، اما در دولت گذشته بخش خصوصی و صنعت در انتقال دانش فنی عملکرد مناسبی نداشت و سرمایه‌گذاری لازم صورت نپذیرفت، لذا پروژه‌ها متوقف شد و رشد اقتصادی مطلوب محقق نشد.
    رئیس اتاق بازرگانی اصفهان با اشاره به مسائل زیربنایی استان اظهار داشت: در حوزه آب و وزارت نیرو، وزیر نیرو باید بینشی توسعه‌مدار داشته باشد و قائل به این باشد که اگر در استان اصفهان اقدامی انجام شود نتیجه آن به نفع کل کشور خواهد بود و لذا باید زمینه توسعه فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی استان اصفهان فراهم شود تا بعنوان استان پیشران بر توسعه کشور موثر باشد .
    گلشیرازی پروژه قطار سریع‌السیر را کلید توسعه استان و کشور دانست و خاطرنشان کرد: گردشگری استان اصفهان نیز دیگر حوزه بنیادی و کلیدی برای توسعه استان و استان‌های همجوار است و نباید در سه حوزه مطرح شده ،کوتاهی نمود.
    وی تأکید کرد تا زمانی که سازوکار تأمین مالی و سازوکار حمایت از بخش اقتصادی مولد در کشور سر و سامان نگیرد، ساخت وتکمیل پروژه‌ها و توسعه اقتصادی محقق نمی‌شود.
    حمیدرضا فولادگر، رئیس کار گروه اقتصادی بنیاد نصف‌جهان و نماینده سابق اصفهان در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: قرار است جلسه‌ای با رئیس‌جمهور منتخب داشته باشیم تا بسته پیشنهادی خود برای توسعه اقتصادی استان را به ایشان ارائه دهیم.
    وی ادامه داد: مسائل استان در سه بخش قابلیت‌ها و توانمندی‌ها، امکانات زیرساختی وحوزه های دیگر مانندگردشگری و میراث فرهنگی احصا شده است.
    رئیس کارگروه اقتصادی بنیاد مطالعات نصف‌جهان تصریح کرد: تمام این موارد ارزیابی شده است و مشخص کرده‌ایم که این مشکلات چه میزان به دیوان‌سالاری اداری، مشکلات آب، محرومیت و توسعه‌نیافتگی استان، مسائل بیمه‌ای و گمرکی یا منابع بانکی استان باز می‌گردد. همچنین پیشنهاداتی برای رسیدن استان از وضعیت فعلی به وضعیت مطلوب و رفع موانع در این بسته پیشنهادی بیان شده که البته به‌روزرسانی خواهد شد.
    در ادامه سیدحسن قاضی‌عسگر، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اصفهان گفت: مسائل و مشکلات باید در دو سطح کلان کشور و مسائل استان به رئیس‌جمهور منتخب منعکس شود.
    وی افزود: ارز ۴۲۰۰ تومانی، چند نرخی بودن ارز و پرداخت یارانه ‌های غیر هدفمند سه مشکل اساسی کشور است. همچنین سیستم بانکی کشور نیاز به اصلاحات اساسی دارد.
    در ادامه علیرضا نصر اصفهانی، رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان تأکید کرد تصویری که قرار است در این گزارش‌ها و بسته پیشنهادی به رئیس‌جمهور منتخب ارائه شود باید تصویری مبتنی بر واقعیت باشد، چون هم‌اکنون از اصفهان به‌عنوان استانی برخوردار یاد می‌شود.
    مهدی طغیانی، نماینده اصفهان در مجلس شورای اسلامی نیز با بیان اینکه باید گزارشی مختصر و مفید از وضعیت توسعه استان به رئیس‌جمهور منتخب ارائه شود، گفت: در این گزارش باید به حوزه‌های پیشران اقتصاد استان در گردشگری و اقتصاد دانش‌بنیان اشاره شود. همچنین باید به پروژه‌هایی مانند قطار سریع‌السیر، دهکده لجستیک، پروژه‌های جریان دائمی زاینده‌رود و همچنین مدیریت آب اشاره کرد.
    وی همچنین تأکید کرد مدیرانی که قرار است در دستگاه‌های عملیاتی و اقتصادی استان به‌کار گمارده شوند، نباید مدیران غیر متخصص و پروازی باشند.

    روح‌الله میرزا امیری، مدیر امور کمیسیون‌های اتاق بازرگانی اصفهان نیز در این نشست اظهار داشت: در ایام انتخابات کمیسیون‌های تخصصی و واحد بررسی و مطالعات اقتصادی اتاق بازرگانی اصفهان نشست‌هایی برگزار کرده و هم اکنون در حال جمع‌بندی و نظام‌بندی بسته پیشنهادی خود برای ارائه به رئیس‌جمهور منتخب هستیم.
    در پایان این نشست مصوب شد اتاق بازرگانی با توجه به نظرات اعضا پیرامون مطالبات از رئیس جمهور منتخب، بسته پیشنهادی جامعی با تاکید برکلان پروژه های استان تهیه نماید.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    لینک کوتاه : https://inhaftemag.com/?p=8729

    برچسب ها

    ثبت دیدگاه

    مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
    قوانین ارسال دیدگاه
    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.